Udruga Pokret

Udruga POKRET osnovana je 28.prosinca, 2011. godine. Djelatnosti Udruge su pripremanje, organiziranje i realiziranje plesnih, baletnih i ritmičkih programa za djecu predškolske i školske dobi, te pripremanje i organiziranje projekata i programa za mladež. Također, udruga promiče ples kao umjetnost putem organiziranja nastupa, gostovanja i manifestacija, multimedijalnih projekata i akcija, vodi brigu o profesionalnom usavršavanju članova, potiće umjetničko i kulturno stvaralaštvo.

Cilj je naše udruge unapređenje plesa kao umjetničkog izričaja, poticanje kreativnosti i stvaralaštva od najranije dobi, spajanje plesa i ostalih grana umjetnosti te prezentacija rada u javnosti.

Djelovanje udruge se odvija kroz nekoliko segmenata. Jedno od područja je rad s djecom i mladima putem plesnih edukativnih programa tečajnog oblika. Drugi segment su umjetničke scenske radionice koje obuhvaćaju plesni, dramski i likovni dio uz suradnju s umjetnicima i pedagozima sa svakog pojedinog područja zasebno s ciljem povezivanja u cjelinu – umjetnički performance, događaj, predstavu.

Repertoar, tj. stvaranje i izvedbe plesnih predstava poseban su dio koji ima za cilj profesionalizaciju cjelokupnog rada i kruna su cjelokupnog procesa edukacije i umjetničkog rada.

 

Koristimo kolačiće kako bismo neprestano poboljšavali funkcionalnost i dizajn web stranica. Nastavljanjem pregleda naših stranica prihvaćate korištenje kolačića.

Više o korištenju kolačića >>

Prihvaćam Izbriši kolačiće Napusti stranicu