MICEK - program za odrasle

 

Rekreativni program za zdravo tijelo

Mnogi od nas imaju potrebu za kretanjem. Potreba za kretanjem i fizičkom aktivnošću ne prestaje iako tijelo nije u “najboljim” godinama. Kroz programe Pilatesa, Balet za amatere, Laban i Jazz dance za gospođe te Vježbe za trudnice, želja je motivirati polaznike na neprestano kretanje u cilju tjelesnog zdravlja i duhovnog zadovoljstva.

 

Treći čin – scenska radionica

Kako uživati u domaćoj “sapunici”? Uz malo truda, puno zadovoljstva s lakoćom se može pripremiti kazališna predstava.  Umijesto da se vrijeme provodi pred ekranom, želja nam je dovesti odrasle u naš Micek gdje će kroz radost druženja povezati svoje stvaralačke sposobnosti i iskoristit svoje talente  na realizaciji zajedničkog cilja – stvaranje naše “sapunice” tj. kazališne predstave.

 

Zlatni kist – likovna radionica

Za neke je konačno došlo vrijeme kada se mogu posvetiti onome što su ispustili u životnom vrtlogu. Likovna radionica za odrasle je povratak u mladost, povratak u djetinjstvo kada je bilo vremena za crtanje, slikanje, modeliranje. Kada se moglo bez uvijek prisutne žurbe, sjediti za nekim crtežom i pokušavati preslikati prirodu i svoju dušu na papir. Ponovno, ili tek prvi put osposobiti svoje ruke da se izraze kroz likovnost.

Koristimo kolačiće kako bismo neprestano poboljšavali funkcionalnost i dizajn web stranica. Nastavljanjem pregleda naših stranica prihvaćate korištenje kolačića.

Više o korištenju kolačića >>

Prihvaćam Izbriši kolačiće Napusti stranicu