PROGRAM PREVENCIJE - GRAD ZAGREB

 

micek LJETNA 2018 Medium  PicsArt Medium  zimska micek Medium  Zimska radionica micek Medium 

 

 

 

U suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Umjetnička organizacija Plesni solisti organizira programe i projekte prevencije neprihvatljiva ponašanja djece i mladeži.

 

Program Ključić oko vrata organizira se u svim školama u kojima Plesni solisti imaju plesne programe tijekom nastavne godine. Za vrijeme školskih praznika u Centru za kulturu i informacije Maksimir organiziraju se i plesno likovne radionice poznate pod imenom KRAP.

 

Ogledalo  je predstava inspirirana bajkom o Snjeguljici i sedam patuljaka. Kroz dobro znanu bajku pokušali smo djeci prenijeti moralne poruke i upozorenja. Iako se radnja dešava davno, pojedini elementi bajke mogu se prenijeti i u današnje vrijeme. Posebno stav prema ljepoti, tj.opsjednutosti ljepotom.

Izvedbe:

- Svjetski dan plesa 29.04.2016. u Narodnom sveučilištu Sesvete

-Centar za kulturu i informacije Maksimir 04. lipnja 2016.

-27.11.2016. na sceni Travno.

 

Projekt Pepeljiga - plesna predstava

Prvi inserti predstave izvode se na obilježavanju Dana plesa na Sceni Travno, a u cijelosti se izvodi 13. lipnja, 2015. godine.

U listopadu se nastavlja s radom. Slijede izvedbe za djecu OŠ M. J. Zagorke i djecu OŠ. M. Lovraka.

Dio plesne predstave izvodi se u Kulturnom centru Travno pod organizacijom daCi - FESTIVAL MALIH PLESNIH FORMI.

U prosincu, 19.12.2015. skupina koja je uvježbavala Pepeljugu iz OŠ Bukavac ima izvedbu u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

 

Programi su besplatni za korisnike.

 

Koristimo kolačiće kako bismo neprestano poboljšavali funkcionalnost i dizajn web stranica. Nastavljanjem pregleda naših stranica prihvaćate korištenje kolačića.

Više o korištenju kolačića >>

Prihvaćam Izbriši kolačiće Napusti stranicu