Dok ne smijemo dolaziti na naše sate...

Dragi roditelji, dragi polaznici !

S obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazimo želimo Vam, mi voditelji, uputiti nekoliko riječi. Dok nam nadležni ne dozvole, ne možemo raditi u našim dvoranama i učionicama. No, ostati će nam nešto više vremena da se posvetimo drugačijem načinu života i rada.

Zato!

PLESAČI

Vježbajte i plešite kod kuće! Neka vam se pridruže i ukućani. Slušajte online upute voditelja. Budite kreativni,smišljajte svoje plesne sastave, vježbice i koreografije. Radite na fleksibilnosti lokomotornog sustava, znači vježbe za „špagu“, gipkost leđa. Lijepo polako uz prethodno ugrijavanje.

DRAMSKA RADIONICA

STARIJA GRUPA
Djecu potičem da uvježbavaju svoj tekst, napišu biografiju svoga lika, te da uključe članove svoje obitelji u dramsku igru i vježbu. Neka vaša obitelj bude publika ispred koje ćete glumiti, a možete ih i poučiti o svemu što smo svih ovih godina na dramskoj radili.

MALA GRUPA

Igrajte se ispred ogledala i sa članovima svoje obitelji, poučavajte ih o scenskim pravilima i o svemu što ste učili nekada na dramskoj. Zajedno možete osmišljavati priče u kojima mašta nema granica.

LIKOVNE RADIONICE

Likovne radionice utorkom i subotom se odvijaju u njihovim uobičajenim terminima: utorak 18:30-19:30, subota 11:00-12:30, preko skype-a. Više informacija možete zatražiti na broj voditeljice Gabrijele Mamić 099 561 5589. U međuvremenu, sad kad za to imate vremena, crtajte, slikajte, izrađujte nešto rukama i informirajte se o svijetu umjetnosti, inspirirajte se!

Likovne radionice
petkom od 17.15 - 19.15, biti će odrađene s voditeljicom Kristinom Jeić putem WhatsApp-a.

 

Budite zdravi, disciplinirani i veseli!

Vaše voditeljice Vlatka, Gabrijela, Mirna, Irena, Snježana i Kristina

Koristimo kolačiće kako bismo neprestano poboljšavali funkcionalnost i dizajn web stranica. Nastavljanjem pregleda naših stranica prihvaćate korištenje kolačića.

Više o korištenju kolačića >>

Prihvaćam Izbriši kolačiće Napusti stranicu