Mirna

mirna3 Smallmirna2

 

 

mirna1MIRNA ŠARIĆ (rođ. STRIKINAC) rođena Zagrebu, 22. veljače, 1990. godine. Istovremeno pohađa i maturira u  Općoj gimnaziji Sesvete i Školi suvremenog plesa "Ane Maletić".

Magistar kineziologije (2008-2013), izborni modul - FITNES (demonstrator na redmetu Aerobike i Ritmičke gimnastike), te položen tečaj za Pilates i Zumba fitnes instruktora.

Volonter stažiranja za profesora tjelesne i zdravstvene kulture sukladno Pravilniku o stažiranju učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi, te položenog stručnog ispita 23.02.2015. godine. 

Zaposlena u Udruzi Pokret ugovorom na neodređeno, nepuno radno vrijeme, kao plesni pedagog programa Ritmike i plesa za predškolsku, školsku dob i mlade.

Iskustvo stiće kao sportski i društveni animator Ustanove za organizirano ljetovanje djece "Vladimir Nazor",  vodeći školu plivanja, sportske i društvene radionice, te večernje programe.

Plesni pedagog Udruge "Plesni solisti" za djecu od 6 do 12 godina gdje vodi suvremeni ples, klasični balet i jazz dance u OŠ Remete i Centru za kulturu i informacije Maksimir.. Sudjeluje u stvaranju i izvođenju predstava za djecu "Plesnih solista".

Voditelj dramsko-plesnih radionica za djecu u Centru za kulturu Maksimir u suradnji sa Snježanom Pisk, Brankom Imrovićem i Jasnom Palić Picukarić.

Iskustvo u sportskom centru "Vitruvis sport" kao voditelj dječjeg programa MTV dance. Voditelj body fitnes programa Tng metabolic, Piloxing, te voditelj pilates Wings programa. 

Voditelj pilatesa u studiu "Reformer" i "Magic well".

 

 

- nakon završetka Škole za suvremeni ples nastavila je plesati u:

2009. – 2010. Podmladku studija za suvremeni ples

2010. – 2012. ZKM-u kod Maše Kolar,

2009. 2013. Jazz dance u studiju Liberdance

2013.-  danas  lyrical jazz u studiu Jazzele (dobitnici 1. Nagrade na TREPS festivalu u Zagrebu).Plesač mjuzikla Ana Karenjina(Medley teatar)

2012. – 2014. sudjelovanje na ,,. Likovno-plesni događaj u galeriji „Zvonimir“ osmislili su Jasminka Neufeld Imrović, plesni koreograf i Ivan Branko Imrović, akademski kipar

2014. rad i izvedba na plesnim predstavama za djecu: „Dvije prijateljice“. te izvedbi  na plesnoj smotri daCi Hrvatska u suradnji s Jasminkom Neufeld.

14.11.2015. Osvojena srebrna medalja u kategoriji: Contemporary dance, velika grupa  na natjecanju Dance fest Novi Sad.

2015. plesač u Plesnom studiu Escape

 

 

 

Koristimo kolačiće kako bismo neprestano poboljšavali funkcionalnost i dizajn web stranica. Nastavljanjem pregleda naših stranica prihvaćate korištenje kolačića.

Više o korištenju kolačića >>

Prihvaćam Izbriši kolačiće Napusti stranicu