Informacije za roditelje

Osnove klasičnog baleta i Suvremeni ples

Poštovani roditelji, slijedi nekoliko uvodnih riječi vezanih uz naš program.

Program plesa u koji želite uključiti Vaše dijete organiziraju Udruga POKRET i umjetnička organizacija Plesni solisti, čiji se voditelji, naravno i s pomoću mladih snaga, pedagoškim radom na području suvremenog plesa bave preko dvadeset godina. Voditelji koji će raditi s Vašim djetetom stručno su osposobljeni, sa završenom Školom za suvremeni ples Ane Maletić ili Školom za klasični balet.

Program se odvija dva puta tjedno po 45 minuta za početni stupanj, te dva puta tjedno po 60 minuta za ostale stupnjeve (2., 3., 4. i Jazz dance). Pred javni nastup ili natjecanje probe se održavaju dodatno, po potrebi.

Za sve grupe planiramo dva nastupa godišnje u kazališnim prostorima, dok polaznice viših stupnjeva sudjeluju i na nastupima prema prilici i potrebi, kao npr. nastup povodom Dana škole, Božičnih događanja, na susretima plesnih skupina, posebnim plesnim projektima itd.

OPREMA ZA VJEŽBANJE


ODJEĆA

Za redovito vježbanje potrebno je nositi dres ili odjeću pripijenu uz tijelo: tajice ili „bicke" i majicu od elastičnog materijala.


OBUĆA

Vježba se u mekanim papučicama (balerinkama) ili čarapama koje se ne kližu (s „capicama").


OPREMA ZA NASTUPE - VAŽNO!!!

Uvriježeno je da za nastupe, radi boljeg dojma, svi imaju isti dres i papuče. Stoga nemojte žuriti s kupovinom dresova, jer je nužno da svi imaju isti dres i papuče.

Te će dresove djeca koristiti i narednih godina, dok god ih ne prerastu, a podloga su za kostim prilikom nastupanja, a kojeg najčešće mi osiguramo iz našeg fonda kostima.

(Ukoliko imate neki bolji izvor za opremanje grupe dresovima od onoga koji Vam nudi pedagog, postoji mogućnost, uz dogovor s pedagogom, opremanja cijele grupe.)

Papučice se kupuju isključivo u trgovinama s plesnom opremom. To su „baletne papuče - mekane", a o boji ćete se dogovorit s voditeljem. Nisu obavezne, ali ako već kupujete bilo bi dobro da kupite odgovarajuće, jer nije velika razlika u cijeni u odnosu na obične gimnastičke papuče.

PLAĆANJE 

Ukupni iznos participacije u troškovima tečaja za 2018./2019. godinu je 1.980,00 kuna, što je 9 obroka po 220,00 kuna.

Drugo dijete ima popust 20 %, a treće 50 % na važeću cijenu. Iznos se uplaćuje mjesečno na račun, putem uplatnice koju će svaki mjesec uručiti pedagog. Prilikom internetskog plaćanja, obavezno upisati poziv na broj sa uplatnice za ratu koja se plaća.

Upisnina iznosi 100,00 kuna za nove i 50,00 kuna za stare polaznike. Plaća se također putem uplatnice. Prikupljenim iznosom obnavljamo fond rekvizita i kostima.

Dodatne informacije na mob: 091/251-7651

Koristimo kolačiće kako bismo neprestano poboljšavali funkcionalnost i dizajn web stranica. Nastavljanjem pregleda naših stranica prihvaćate korištenje kolačića.

Više o korištenju kolačića >>

Prihvaćam Izbriši kolačiće Napusti stranicu